ArtKon Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Witam, chodzi o jednostkę stykową w gb v6 w moim FS2000 od G&G. Otóż ku mej radości ładowarka wróciła z gwarancji i postanowiłem naładować batkę, 90 min później podłączam ją do eFki, a replika nie strzela, więc sprawdzam konektory, kable, bezpiecznik i czysto, wyjmuję gb z body i znów próbuję ale gb nie chodzi, demontuję jednostkę stykową czyszczę, podpinam znów i nic, odłączam silnik podpinam jednostkę, batkę i silnik działa, nie ma iskrzenia, znów montuję gb do wersji pierwotnej i znów nie chodzi i pojawia się iskrzenie... dołączam zdjęcie, niestety znalezione w necie bo nie mam możliwości zrobienia własnego lepiej pokazującego ten element. Dodam iż nigdy podczas mojej prężnie rozwijającej się kariery "osiedlowego" serwisanta nigdy nie spotkałem się z podobnym problemem i nie jest to pierwsza replika która przeszła przez moje ręce. http://oi42.tinypic.com/2j3mec8.jpg Quote Link to post Share on other sites
ArtKon Posted December 11, 2011 Author Report Share Posted December 11, 2011 Problem rozwiązany, temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts