SandMan18 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Cześć. Siedze w airsofcie już od ponad roku, ale dotychczas miałem styczność tylko z hińczykami, a nie ukrywam, że mieć coś markowego w łapie to zawsze coś. Otóż pozwalało mi się na hałupe sporo cześci do emki i ogółem do gb v.2 i tu się pojawia cały problem. Wymysliłem sobie żeby złożyć hk416 i gearbox od podstaw. Czy moglibyście mi coś doradzić apropo części. Na czym nie oszczędzać i które części muszą być nowo zakupione. Zestaw jaki planuje jest taki: Szkielet: stary szkielet od pj (prawie nieużywany) zębatki od mp5 CA tłok SHS głowica tłoka SHS sprężyna m120 SHS dysza SHS Cylinder od mp5 CA (nada się?) głoiwica cylindra mp5 CA (nada się?) Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 (edited) Pomyśl lepiej żeby wziąć "C" oraz "H" i złożyć z tego "Ch". A teraz do rzeczy, wszystko fajnie, pięknie ale dolicz do zestawu popychacz, a-reversal, prowadnicę, silnik i kostkę stykową. Reszta powinna działać dosyć znośnie. Edited December 1, 2011 by 50zyt Quote Link to post Share on other sites
SandMan18 Posted December 2, 2011 Author Report Share Posted December 2, 2011 Tak jak mówiłem trochę gratów od v.2 mam także tych anty-revelsarów i innych pierdół nie wliczałem bo mam co najmniej po 2 sztuki :) Dzięki za szybką odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
Lagodkin Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Jeśli masz dysze z mp5 to może nie działać. Zmierz długość. Emkowa powinna mieć 21,4mm. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts