Laki Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 No to od tak... Wczoraj wyciągnąłem sobie Berettę z szafki, bo po prostu czasem lubię się nią pobawić :biggrin: . Wyciągam pistolet z kabury i tak jak zawsze lekko przeładowuję z lufą zwróconą w dół. Po chwili wypada/odpada z Beretty taka część(klik). Wszystko po tym wypadnięciu działa jak należy, nie ma żadnej różnicy w użytkowaniu. Oczywiście nie sprawdzałem na razie czy strzela, bo nie wiem czy to nie jest przypadkiem jakaś istotna rzeczy. Rozkładałem ją, ale nie mam pojęcia od czego to może być. Ma ktoś pomysł od czego dokładnie to jest i gdzie jest tego miejsce? Z góry dzięki :wink: . Quote Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Ta część powinna chyba być w lewym skrzydełku bezpiecznika, odpowiada za to 'kliknięcie' i zaskoczenie na pozycję. Albo, druga teoria, pod prawym skrzydełkiem - dociska listwę spustową (tak to się nazywa?) do dołu w pozycji zabezpieczonej. Nie wiem, jak wygląda wewnętrznie ta beretka, ale w dwóch, które rozbierałem, nie kojarzę innych podobnych elementów :wink: Quote Link to post Share on other sites
Laki Posted December 26, 2011 Author Report Share Posted December 26, 2011 Wielkie dzięki, przy najbliższej okazji looknę czy to nie aby właśnie tam ma być :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts