Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

cm.121 dziwny dzwiek ze srodka

Recommended Posts

Witam,

Zakupilem sobie ostatnio cm.121. Moze nie jest to jakas rewelacyjna replika, ale byla tania i stwierdzilem ze na poczatek nie ma co ladowac za duzo kasy w bron boczna a na zime nie chcialem gaziaka. Postrzelalem troche, az w koncu cos przestalo dzialac, gdy naciskam spust slychac tylko dziwny szmer jakby jakies trybiki nie potrafily zaskoczyc. Moje pytanie - czy dam rade sam, jako laik, rozlozyc i zlozyc taka replike zeby stwierdzic co sie moglo zepsuc i to jakos poskladac tak jak bylo? Tak jak mowie, jest taki dzwiek, jak przy wystrzale tylko nie urywa sie tak jak po wystrzale tylko rozbrzmi na 2 sekundy i sie ucisza.

Z gory dzieki za pomoc,

Vorph

Wydaje mi sie, ze tak. Koles w sklepie, jak na chwile podlaczyl baterie, zeby mi pokazac jak to dziala, wystrzelil kilka razy i mechanizm poprostu zaczol jakby zwalniac. Tutaj jest dzwiek, dosc glosny i ciagle o takim samym czasie trwania i natezeniu wlasnie jakby cos nie potrafilo zaskoczyc. Troche daleko mam do tego sklepu, ale nie chcialbym tego calkiem zepsuc, wiec chyba faktycznie oddam na gwarancje. Dzieki za pomoc.