wogvorph Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Witam, Zakupilem sobie ostatnio cm.121. Moze nie jest to jakas rewelacyjna replika, ale byla tania i stwierdzilem ze na poczatek nie ma co ladowac za duzo kasy w bron boczna a na zime nie chcialem gaziaka. Postrzelalem troche, az w koncu cos przestalo dzialac, gdy naciskam spust slychac tylko dziwny szmer jakby jakies trybiki nie potrafily zaskoczyc. Moje pytanie - czy dam rade sam, jako laik, rozlozyc i zlozyc taka replike zeby stwierdzic co sie moglo zepsuc i to jakos poskladac tak jak bylo? Tak jak mowie, jest taki dzwiek, jak przy wystrzale tylko nie urywa sie tak jak po wystrzale tylko rozbrzmi na 2 sekundy i sie ucisza. Z gory dzieki za pomoc, Vorph Quote Link to post Share on other sites
Lookit Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 (edited) Gwarancja. Jeżeli nie wiesz jak, to nie otwieraj. Edited December 6, 2011 by Lookit Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 A baterię masz naładowaną? ^.- Quote Link to post Share on other sites
wogvorph Posted December 6, 2011 Author Report Share Posted December 6, 2011 Wydaje mi sie, ze tak. Koles w sklepie, jak na chwile podlaczyl baterie, zeby mi pokazac jak to dziala, wystrzelil kilka razy i mechanizm poprostu zaczol jakby zwalniac. Tutaj jest dzwiek, dosc glosny i ciagle o takim samym czasie trwania i natezeniu wlasnie jakby cos nie potrafilo zaskoczyc. Troche daleko mam do tego sklepu, ale nie chcialbym tego calkiem zepsuc, wiec chyba faktycznie oddam na gwarancje. Dzieki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 No to może naładuj baterię... :dry: Quote Link to post Share on other sites
wogvorph Posted December 6, 2011 Author Report Share Posted December 6, 2011 Inaczej :P W momencie kiedy sprzedawca podlaczyl ja na 10min, postrzelal kilka razy i mechanizm poprostu zaczol zwalniac, ewidentnie przez baterie. Teraz jest zupelnie inny dzwiek. Nie "slabniecia" mechanizmu, tylko jakby cos gdzies nie potrafilo zaskoczyc. Quote Link to post Share on other sites
Wiśnia Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Bateria nie ma siły napedzac repliki(?) Naladuj i sprawdź, a jak to nic nie da - serwis. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts