thebuzz Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Witam, wiem że może zaczynam od "dupy strony", ale posiadam kamizelke AVV FSBE w woodlandzie (którą kupiłem przed tym jak miałem zamiar zacząć się stylizować), mundury 3 Color Desert Pattern, M81 Woodland, i Polska Panterka :) I chce stylizować się na jakieś speszjal forses typu Delta, ale nie wiem jaka jednostka używa takiego wyposażenia jak mam ja. Więc w sumie mam 2 pytania: 1. Jaka jednostka ? 2. Co dokupić do stylizacji tej jednostki ? Oczywiście przeszukałem różne fora, więc proszę o nie komentowanie "poszukaj w google" bo szukałem, ale to dość niecodzienne żeby dopasowywać jednostkę do wyposarzenia, a nie na odwrót :) I sprzedaż nie wchodzi w grę, więc proszę nie pisać też "sprzedaj". Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź :) Quote Link to post Share on other sites
Then Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 USMC Force Recon sprzed ery marpata, około 2002-2003 powinno pasować do AAV i 3colora. Resztę znajdź sam, nawet na tym forum jest cały wielki temat o tej jednostce. Quote Link to post Share on other sites
thebuzz Posted December 10, 2011 Author Report Share Posted December 10, 2011 Wielkie dzięki, ale jakby ktoś znał jeszcze jakąś jednostkę z podobnym wyposarzeniem to może pisać. Z góry jeszcze raz dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Tak jak Then napisał, raczej ciężko będzie znaleźć inna spec jednostkę z takim sprzętem. I wyposażenie piszemy przez "ż". Quote Link to post Share on other sites
Stygmat Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 idą ciężkie czasy, jeśli stylizacja to dobranie nazwy właściwiej jednostki do przypadkowo posiadanego szpeju... Masz rację od dupy strony zacząłeś i teraz to raczej szukanie uzasadnienia i dopisywania teorii zamiast sensowne stylizowanie, o reko nie wspominając Quote Link to post Share on other sites
thebuzz Posted December 14, 2011 Author Report Share Posted December 14, 2011 Jak napisałem powyżej, wiem doskonale o tym że od dupy strony zacząłem, więc nie wiem po co ta "spina". Napisałem też że AVV kupiłem przed tym, jak chciałem się stylizować, a sprzedawać jej nie chce, bo mi sie podoba :P. Napisałem o tym na forum, aby poznać nazwe jednostki, i kupować resztę sprzętu jaki jest mi potrzebny do STYLIZOWANIA SIĘ według niej, bo o rekonstrukcji NIC nie wspominałem, więc tu też nie rozumię wać pana .... Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/47331-usmc-force-reconnaissance/page__p__848868__hl__force+recon__fromsearch__1#entry848868 I wszystko na temat. Quote Link to post Share on other sites
thebuzz Posted December 14, 2011 Author Report Share Posted December 14, 2011 Dzięki za pomoc :) Chyba znalazłem już wszystko na ten temat. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts