lorak63 Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 (edited) Rozchodzi się oto że mam karabin rk-05 i zgubiłem magazynek i teraz szukałem na allegro i nie wiedziałem jaki by pasował Moje prośba jest taka Proszę o podesłanie linku z magazynkiem Edited December 17, 2011 by lorak63 Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 http://www.taiwangun.com/magazynki/magazynki-aeg-hi-cap/magazynek-hi-cap-na-380-kulek-do-serii-ak-74-src.html Trochę podpiłować i już. :] Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 (edited) Rk 05 jest repliką karabinu Ak 74,więc przydałby się jakiś,jak w oryginale magazynek z tworzywa. Dlatego proponuję ci mag Boyi jest on tej samej firmy co replika,więc nie potrzebna będzie zabawa z pilniczkiem. Edit: Moim zdaniem 60 zł za Hi capa od Src jest lekkim przegięciem,skoro za połowę taniej można mieć magazynek z tej samej firmy co replika a nie trzeba będzie się bawić z pilniczkiem. Edited December 17, 2011 by hokager Quote Link to post Share on other sites
lorak63 Posted December 17, 2011 Author Report Share Posted December 17, 2011 OK dzięki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts