Maydan Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 Witam, kupiłem CM.028 A , naładowałem akumulator i postrzelałem z balkonu i wszystko było OK. Na następny dzień pojechałem do kolegi się postrzelać. Strzeliłem 5-6 razy i broń się zacięła. Na pojedyńczym pierwsza kulka nie leci (po naciągnięciu spustu),(sprężyna się naciąga i słychać strzał, lecz nic nie leci), dopiero druga wylatuje i tak w kółko. Na ciągłym wylatują 3-4 kulki i broń się zacina(kulki wytaczają się z lufy, lecą po 3-4 na raz). Żeby go odetkać muszę wyjmować magazynek. Czyściłem go wyciorem i nic. Proszę o pomoc.... P.S. Próbowałem strzelać z 3 różnych magazynków i z baterii z cymy mojego kolegi(też .028) Proszę o pomoc Quote Link to post Share on other sites
Kola Posted January 1, 2012 Report Share Posted January 1, 2012 (edited) Miałem podobny problem, wystarczyło rozłożyć i złożyć HU. W moim przypadku gumka była jakaś zdeformowana i skrzywiona, co powodowało "blokadę" kulek. Edited January 1, 2012 by mikiBK Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts