316_Danny Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Witam! Jeżeli taki temat się pojawił to przepraszam za zaśmiecanie i proszę o podanie linka który mi wszystko wyjaśni... Do rzeczy... Podczas wymiany kabelka w moim GB v3, "zrobiła" mi się następująca usterka: Selektor podczas strzelania na ogniu pojedynczym przechodzi do pozycji zablokowany i nie możliwe jest wykonanie kolejnego strzału. Należy np. śrubokrętem odciągnąć kawałek blaszki która znajduje się w pozycji block do pozycji strzał i można po raz kolejny strzelić... Co może być tego przyczyną? i jak to naprawić? (mam nadzieję, że obejdzie się bez rozkręcania Gearboxa) Dodam tylko, że na auto strzela normalnie! Podrzucam fotki części o którą mi chodzi: Przed oddaniem strzału: Po oddaniu strzału (a powino wrócić do pierwszej fotki :zastanawia: ) Proszę o pomoc! Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
seger Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Zacina się element popychający kostkę stykową. Rozbierz i złóż poprawnie. Quote Link to post Share on other sites
316_Danny Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 hmm... A mógłby Kolega seger napisać troszkę więcej? Możliwe, żeby takie coś mi się samo zrobiło? Konieczne jest rozkręcanie GB? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts