Adriano941 Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Witam, nie wiem jak wsadzić kable do kolby SF a wygląda to tak: kable pięknie wyszłyz tyłu body i wiszą a gdzie je teraz włożyć? Czy muszę wywiercić dziurkę w kolbie czy co?? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Wkładasz do prowadnicy kolby i przeciągasz aż do kolby. Quote Link to post Share on other sites
Adriano941 Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 Wkładasz do prowadnicy kolby i przeciągasz aż do kolby. ale gdzie to włożyć... kurde pewnie tak proste a ja nie mam pojęcia... tam na moje oko nie ma żadnej dziurki Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Jest to proste.Kable idą tam,gdzie masz podkładkę i śrubę,którą przykręcasz do body.Jeżeli nie ma,to musisz w tej podkładce wyszlifować dremelem,albo metalówką rowek na kable :) Quote Link to post Share on other sites
Adriano941 Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 o właśnie tego nie mam :D dlatego było to takie trudne :D okej dzieki :) Pozdro Adii Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Spoko loko.Powodzenia :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts