Kamil6os Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Co myślicie o Armie II free to play? Mi pomysł darmowej Army II się bardzo podoba, co prawda nie ma trybu kampanii, ale tak jak w pełnej wersji możemy grać przez internet, bawić się w trybie "zbrojownia" czy też tworzyć własne misje :D. Oficjalna strona: http://www.arma2.com/free Miłego grania! Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 (edited) Mogliby wrzucić to na steam'a bo przez torrenta to się trochę to będzie ściągać. No ale ściągnę i zagram. Do zobaczenia na polu bitwy :D Edited February 22, 2012 by Vender Quote Link to post Share on other sites
Kamil6os Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 (edited) Nie trzeba przez torrenta ściągać... Ja ściągałem z fileplanet, jeśli dobrze pamiętam, i wszystko elegancko grało. Jak co to mój nick to 'Kamil'. Jak ściągniesz to napisz na PW (oczywiście jeśli chcesz), zawsze lepiej grać z Polakiem :D. Edited February 22, 2012 by Kamil6os Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Jeszcze jedno, ściągnąłem zainstalowałem włączam i jest kilka serwerów pustych w dodatku. Gra jest w wersji 1.10 a wszystkie serwery są w wersji 1.11 jest patch do tego czy coś ? Quote Link to post Share on other sites
Kamil6os Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 Ja mam tą samą wersję co ty, i mam z 12 serwerów do wyboru (zielona kropka z boku), reszta to komunikat "Niepoprawna wersja...". Ja się tym nie przejmuję i tak gram na serwerach, które sam robię :D. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 bana na google macie? http://www.armaholic.com/page.php?id=15832 Quote Link to post Share on other sites
Kamil6os Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 Nawet nie szukałem, bo jak wcześniej wspominałem sam robię serwery i wersja 1.10 mi wystarcza :-P. Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 (edited) Przeciez to jest na Steam co wy za glupoty piszecie? Odnosnie gry, mi sie nie podoba. Mam ArmA i bylo to dla mnie ogromne rozczarowanie, byc moze ArmA 3, jesli nie, to bede czekac na kolejne czesci. Brakuje mi w tej grze efektow wizualnych i ogolnie poprawienia silnika. Wszystko jest takie statyczne i sztuczne. Nie ma nawet fizyki, tylko te durne animacje. Prawie kazdy ginie tak samo, wszystko tak samo wybucha i ogolnie wszelkie efekty w tej grze sa zrobione marnie, tak jak dzwiek. Ta gra wyglada tylko dobrze na screenach. Sa mody, ale nie da zmienic sie wszystkiego. Mam na mysli pelna wersje ArmA 2, we free nie ma modow, kampanii, a tekstury obrzydzaja. Edited February 22, 2012 by Materia Quote Link to post Share on other sites
Kamil6os Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 Grafika to nie wszystko ;P, ale fizyka jest jaka jest, a dźwięk jest beznadziejny... Ja w tą grę lubię pograć od czasu do czasu :D Wg. mnie lepsze to niż Call of Duty czy Battlefield, nie wspominając o najnowszym Flashpoint'cie. Tym bardziej, że jest teraz darmowa wersja, więc ta gra konkuruje z Battlefield Heroes, czy Combat Arms. Osobiście z niecierpliwością czekam na Armę 3 i mam nadzieję, że tam będzie wszystko poprawione :cool: . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts