loll165 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Mam problem z moim m15 od CA który polega na tym że, przy oddaniu kilku strzałów kulka spada ciągle inaczej to znaczy: przy pierwszym strzale kulka leci normalnie daleko celnie ogulnie wporządku ale drugi tak jak np. pierwszy trafił w punkt na powiedzmy 50 m tak przy drugim strzale kulka nawet tam nie doleciała, a trzeci strzał to kulka ledwo co się wyturlała z lufy i upadła 5 m ode mnie. Prosze o odpowiedz, możliwy kontakt z osobami które też miały taki problem i go rozwiązały i chodz jakies pomysły na rozwiązanie tego problemu. i z góry DZIĘKUJE :maniak_OK: :maniak_usmiech: Quote Link to post Share on other sites
TAS Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Ja miałem coś takiego w M15 CA rifle po wymianie gumki hop up, dałem systeme ale widocznie nie polubiły się :P co ciekawe 1 strzał rewelka, a każdy kolejny o połowę krótszy zasięg. 10min przerwy i powtórka. Sugeruje sprawdzić lufa,komora,gumka,dystanser. Po wymianie na starą działało. A przede wszystkim sprawdź czy hopek Ci się nie odkręca. Ja miałem źle spasowaną śrubkę, luz był taki że seria i hopek ustawiony na zero. Pomaga podłożenie gumki dla tarcia pod śrubkę a pokrętło regulacji Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts