piorko90 Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Posiadam ASG - AI AW .308 Sniper, udało mi się upolować magazynek od MB01-WELL, niestety okazało się, że jest zbyt gruby z przodu i nie wchodzi w szynę. Spiłowałem trochę przednie rogi i udało się, da się go włożyć, jednak teraz nie łapie go zaczep od magazynka i wypada. Dodam, iż został spiłowany tylko trochę, tak aby luźno dało się go włożyć. Ktoś zna rozwiązanie tego problemy ? Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Taśma izolacyjna. :wink: Quote Link to post Share on other sites
piorko90 Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 Było próbowane, po prostu nie zaczepia się ząbek na magazynku. Chyba znalazłem winnego, ale aktualnie staram się odkopać odpowiedni pilnik. Quote Link to post Share on other sites
Turas Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 A tak przepraszam OT, ale nigdzie nie mogę znaleźć jakiegoś konkretnego wywodu na temat tej repliki. Jak Ci się ona sprawuje? Masz w stocku? Jakie osiągi mniej więcej? Bo zastanawiam się między kupnem ai aw .308 ASG i warriorem well-a. Jak o warriorze jest multum tak o ai aw nic konkretnego ;/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts