Godar14PL Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 (edited) Witam! Nie znalazłem żadnego tematu, który opisywałby dokładnie taki sam problem, wiec zakładam nowy. Kupiłem miesiąc temu replikę GF36-2 w gunfire.pl Link do opisu Przy strzelaniu na wyzerowanym hop up nic się nie dzieje, ale wystarczy, że tylko trochę go podkręcę a kulka zacina się/powolutku wylatuje z lufy. Przez to, że nie mogę doregulować hopa osiągi są krótko mówiąc lipne. Na początku myślałem, że to wina mrozu, ale teraz jest ok 10 stopni i dalej to samo. Używam kulek 0,25g firmy Gunfire Rockets. Lufę kilka razy przeczyściłem i nic to nie dało. Proszę o jak najszybsza odpowiedź! Edited February 25, 2012 by Godar14PL Quote Link to post Share on other sites
elo263 Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 (edited) Witam Chciałbym podłączyć się do tematu , gdyż podejrzewam , że w moim G36 od JG mam ten sam problem . HiCap nakręcony , pełny , HU na 0 . Gdy strzelam kulki nie wylatują lub wylatują np. po 3 , zostają w lufie itp. Wina gumki czy może HiCapa ? :( Chciałem dodać , że strzelałem się na 3-15 stopni C ! Edited February 26, 2012 by elo263 Quote Link to post Share on other sites
ziolo129 Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Wina gumki oraz dystansera Quote Link to post Share on other sites
elo263 Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Wymieniłem gumkę i wyszystko działa :) Dzięki ! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts