Jamajka788 Posted February 27, 2012 Report Share Posted February 27, 2012 Witam, jest to moj poczatek z asg, a nawet jeszcze nie poczatek bo nawet nie posiadam broni ... i tu tkwi problem.Na rynku jest wiele replik tych gorszych i lepszych, tanszych i drozszych ... ciezko sie w tym przebiera (nigdy nie lubialem zbyt duzego wyboru) Jestem w stanie wladac funduszem 1300-1400 zyli.Interesuje mnie karabin napedzany gazem, generalnie chodzi mi o emki badz pokrewne bronie.I znalazlem w sieci na zagranicznej sronie kilka propozycji (REDWOLF - jaki jest czas realizacji oraz koszta wysylki ?)Oto moje typy : 1.KJ 10/22 : KLIK 2.WE91 : KLIK 3.Umarex HK416 D14.5RS : KLIK Co sadzicie o wybranych modelach ? Na start wystarcza ? Chcial bym stworzyc bron ze sie tak wyraze w miare uniwersalna bron szturmowa a zarazem taka lekka snajpke.Z czasem inwestycje w tuning oraz osprzet (kalimator, granatnik) co uczyni ta bron wunderwaffe :icon_razz2: Prosze o porade, sugestie prosze przede wszystkim o pomoc ! Pacyfa ! :wink: Link to post Share on other sites
Recommended Posts