bedziul12 Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Witam. Mam shotguna m58b któremu coś dolega. Próbowałem go rozkręcić ale nie mam zielonego pojęcia jak go rozłożyć . Problem jest taki , że kiedy go naciągne to nic sie nie dzieje spust jest luźny tak jakbym go wcale nie ładował . Nie znam się ale wydaje mi się , żę sprężyna spadła czy cos w tym stylu . Moglibyście mi pomóc go rozkręcić pokazując na zdjęciach czy jakieś rady z waszej strony . Dzięki wielkie czekam na odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Witam. Mam shotguna m58b któremu coś dolega. Próbowałem go rozkręcić ale nie mam zielonego pojęcia jak go rozłożyć . Problem jest taki , że kiedy go naciągne to nic sie nie dzieje spust jest luźny tak jakbym go wcale nie ładował . Nie znam się ale wydaje mi się , żę sprężyna spadła czy cos w tym stylu . Moglibyście mi pomóc go rozkręcić pokazując na zdjęciach czy jakieś rady z waszej strony . Dzięki wielkie czekam na odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Niezły jest ten "hamerykański" herbatnik-nawet nie potrafi nazwać śrubokrętowych końcówek... Philips & TORX,panie władco świata, psia jego mać... Quote Link to post Share on other sites
bedziul12 Posted February 28, 2012 Author Report Share Posted February 28, 2012 Dzięki wielkie :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts