konrad_k03 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Hejka Potrzebuję kamizelki olive, zdecydowałem się na opcję lbv na siatce. Problem w tym że kontraktówki są woodland, a mili-tec = słaba jakość. Cóż zrobić :( Ale nasunął mi się pewien pomysł: Słyszałem że można malować kamizelki krylonem lub NFM, odnośnie tego mam kilka pytań: 1)Czy z woodland da się zrobić olive bądź green ?? 2)Czy farba się będzie łuszczyć?? 3)Czy pod wpływem warunków pogodowych (deszcz/błoto/pot/wysoka temperatura/śnieg) farba będzie się kleić do rąk, tudzież farbować ?? 4) Czy jest w ogóle sens malować kamizelkę czy już lepiej kupić militec?? Czekam na szybką odpowiedź... Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Nie kombinuj, popatrz w miwomilitary. Podróbka* Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Albo odezwij się do jakiegoś prywatnego krawca. Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Nikt nie pomyślał że chłopak nie ma kasy? Pomaluj nawet pierwszym lepszym sprayem dostępnym w markecie, i tak będzie się ścierać i tak, a wyjdzie taniej niż orginalne farby. 1)Da się 2)wycierać 3)nie powinna 4)zależy do czego i jak mocno będzie szargana, jak do noszenia batonika to nawet najtańsze kamizelki z taiwanguna dadzą radę. Nie kombinuj, popatrz w miwomilitary. mhm... popatrz na ceny. Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted March 1, 2012 Report Share Posted March 1, 2012 Mil-tec też nie są najtańsze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts