adam1981 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Witam, mam pytanko czy ktoś z Was spotkał się z takim błędem i jak go można usunąć: Crash in application version: 30899.3048 data\lib\units\extensions\inventory.dsf(-1): cant find member: player_data in type <Unit> Renderer: threaded Physics : threaded Wyskakuje on mi często podczas grania w coop kiedy idę do przodu i wciskam klawisz "z" (zmiana trybu ognia). Nie za każdym razem najczęściej tak po 5-10 minutach od rozpoczęcia mapy. Niemal od razu wywala mnie do windowsa i wyskakuje taki oto błąd. Jeszcze nie próbowałem reinstalować gry bo może da się to zrobić bez tego, ale jak trzeba będzie no to trudno. Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Po wpisaniu pierwszej linijki tego błędu w google wyskoczyło mi m.in. http://forums.ubi.com/showthread.php/502905-GRAW2-Crash-in-application-version-30899-3048-Forums Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 Najdziwniejsze jest to, że jak gram solo w coop'a to nic takiego mi się nie dzieje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts