Aigorowy Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 (edited) Witam w tym poŚcie chciałbym poruszyć temat sw 01 po info odsyłam do: http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152192886-Barrett-M99-SW-01-.html Interesuje mnie czy potrzebny będzie jakiś większy tuning i jakie kulki stosować żeby kogoś tym ustrzelić ;). Ewentualnie możecie podać coś od podstawy tańszego ale żeby z tuningiem wyszło 1600-1700 zł PS: Jakie spraye do zrobienia cammo? I jakieś konkretne wzory (zastanawialem sie nad multicamem/ woodlandem)? teren : łąki (trawa 10-50 cm), lasy DziekujĘ za odpowiedzi. Będzie potrzebny. Nawet bardzo większy ( w zasadzie zostaje tylko skorupa). Popatrz do działów tuningowego i snajperskiego. I prosiłbym o zachowywanie zasad poprawnej pisowni. Arend Edited March 4, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
kacper111 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Chcesz springa czy aega ? Quote Link to post Share on other sites
Perski102 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Jak poszukujesz "klocka" , to mam - na sprzedaż :) - Barretta m82a1 ,masters military ( BR A1 ) - bardzo dobra baza pod tunning . Więcej info na PW ;) Quote Link to post Share on other sites
Aigorowy Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 (edited) Chcesz springa czy aega ? Springa. Aeg nie wchodzi w grę.....,że tak powiem wolę przekładać wajche w snajperkach :) Edited March 4, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
kacper111 Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Co do springa to VSR TM'a i ten wzmocniony zestaw z komisu + precka, z resztą zapytaj w temacie vsrki co trzeba kupić M24 CA miałem i nie polecam ze względu na upierdliwą rączkę przeładowywania(po dziesięciu strzałach musiałem ją dokręcać :bialaflaga: ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts