Szkielet_PL Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Witam ;) Mam problem odnośnie magazynków w tym karabinie:( Mam już go ok roku i od kilku miesięcy karabin nie podaje kulek nie tylko jak strzelam na auto ale i na semi, wszystko wraca do normy jak doduszę magazynek do przodu "kieszeni" . Czy ktoś jeszcze miał lub ma taki problem to proszę niech sie podzieli rozwiązaniem go :) Drugi problem to jakie magazynki oprócz G&G będą podawać w tej maszynie kulki ? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi bądź linki do nich ponieważ sam nie znalazłem nic na forum :( Pozdrawiam Szkielet_PL Mateusz Quote Link to post Share on other sites
Szkielet_PL Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 Noo ludzie proszę na prawdę nie wiecie co może być przyczyną takiego stanu rzeczy :( A może temat był już poruszany jak tak to proszę wskazać gdzie chętnie przeczytam a ja niestety nie mogę znaleźć:( Pozdrawiam :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts