grzegorzz Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Od jakiegoś czasu myślę nad zmianą repliki - myślę nad jakąś długą emką i ok. 430-440fps. Trochę się podjarałem gaziakami z GBB, ale nie są one do końca idealne, więc zacząłem się rozglądać za elektrykami. Trafiłem na http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=4413&name=G&G_-_Top_Tech_-_TR16_A3_-_Blow_Back - podoba mi się zwalniacz sprężyny. Nie wiem tylko jak z tuningiem - z opiniami na forum się nie spotkałem, więc nie wiem czy wystarczy wymienić sprężynę, czy konieczna będzie konkretniejsza modyfikacja. Druga sprawa to lufa wewnętrzna - nigdzie nie ma info o jej średnicy. Niby można jeszcze znaleźć coś od CA, ale zwalniacza sprężyny już nie ma. Quote Link to post Share on other sites
ST1TCH Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Jest to Top Tech, czyli G&G z troszkę jeszcze wyższej półki, lufa to 6.04. Co do tuningu, to po prostu standardowy gb v2 z pbb. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts