piotrekgun Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 (edited) Chciałbym zamontować RISy w mojej emce, jednak jestem przerażony kwotami pełnych zestawów. Od około 500 do 690zł, to prawie połowa ceny repliki. Polecicie mi coś tańszego (chodzi mi o nówki) ?? Edited March 22, 2012 by piotrekgun Quote Link to post Share on other sites
mikexxx Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 http://azteko.pl/boyi-komplet-szyn-montazowych-ris-m4-p-1672.html Quote Link to post Share on other sites
piotrekgun Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 Ok, ekstra rozwiązanie. Używał ktoś ? Po zapięciu delta ringiem dobrze się trzyma ? Nie ma luzów ? Czy te dwie części skręca się ze sobą, czy trzyma je tylko pierścień ? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) Wyglądają na repliki KAC, trzyma je pierścień deltaringu, jeśli się będą gibać (w częściach boya to wszystko jest możliwe) to będziesz musiał sobie kluczem odpowiednim deltaring dokręcić trochę i styka. Edited March 23, 2012 by Nath Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts