Fine Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Witam chciałbym kupić sprężynowa replikę karabinu snajperskiego max za 700 zł. Będzie to moja pierwsza replika, wiec jestem zielony w temacie ASG, dlatego tez potrzebuje waszej pomocy. Pod tym postem piszcie(wysyłajcie linki) replik sprawdzonych przez was, których parametry zgadzają się rzeczywistością a nie tylko są na papierze. Link to post Share on other sites
Terkov Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 (edited) Ta, i co jeszcze? Najpierw zerknij na tematy przyklejone w tym dziale, potem przeczytaj poradniki LogaN'a. Potem możemy gadać o snajperkach za 7 stów dla "nowego". Nie zrozum mnie źle - została tu stworzona skarbnica wiedzy dla zielonych, nie po to, żeby każdy i tak pytał o to samo w nowym temacie. Edited March 31, 2012 by Terkov Link to post Share on other sites
stalker51 Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Najpierw zerknij na tematy przyklejone w tym dziale To było by zbyt skomplikowane... Najpierw przeczytaj sobie ten artykuł http://wmasg.pl/pl/articles/show/227451 Został stworzony specjalnie dla tych którzy zaczynają z airsoftem. Jak już go przeczytasz, twoje problemy same się rozwiążą. Link to post Share on other sites
Recommended Posts