ravage Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Mam problem z łożyskami a mianowicie kupiłem łożyska CA o rozmiarze 7mm do mojego GB także CA, wybiłem ślizgowe i założyłem kulkowe no i tu zaczyna się mój problem bo łożyska wchodzą bardzo gładko a nawet za gładko po przekręceniu połówki GB same wypadają a z tego co wiem powinny siedzieć równie ciasno jak ślizgowe, zmierzyłem je suwmiarką okazało się że mają6,8mm lub 6,9mm następnie zmierzyłem otwory w połówkach 7mm i 7,1mm Teraz pytanie czy tak ma być czy łożyska są kiepskie bo sprzedawca w tym wypadku Zbrojownia gra w H, a może kupić inne a jak tak to jakie ktoś mówił że ACTION są niby dobre ale znów mam obawę że nie będą siedzieć ciasno bardzo proszę o radę. Pozdrawiam, Ravage Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Użyj kleju do łożysk. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts