karol5683 Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 (edited) Witam, bardzo spodobała mi się emka pj 300 ,którą oferują krakmani. Piszę tutaj aby poznać opinie innych maniaków na temat tej repliki. Co sądzicie, warto zainwestować w tego P&J ? Replika może mnie czymś rozczarować? Czy warto wymienić komorę o gumkę na guardera? W sklepie te części są dostępne i od razu by mi je zamontowali. Co jeszcze uważacie o tym co piszą. Nie będzie problemów z wymianą części gb? Czy mówi się ,że P&J to chińszczyzna? "Ważną rzeczą jest że wszystkie części i akcesoria innych producentów są w pełni kompatybilne z tym modelem, co ma żywotne znaczenie przy wzmacnianiu repliki i poprawianiu osiągów". Edited April 8, 2012 by karol5683 Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 (edited) Jeżeli chcesz LR300 bo ci się podoba to tak. Może. Wymień samą gumkę. Nie powinno być problemów. P&J to rembrand A&K, tajwańskiej firmy. @Do wszsystkich Nie mówcie tu o M4 KWA, bo są lepsze. Chce chłopak LR300 to niech sobie to LR300 kupi. Edited April 8, 2012 by Christophy Quote Link to post Share on other sites
Śliwa Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Repliki P&J są o wiele lepsze od BOYI, i generalnie jeśli chodzi o niższą półkę cenową, to są raczej polecane. Osobiście widziałem niestety tylko dwie takie LRki ale generalnie obydwie całkiem dobrze się trzymają. Quote Link to post Share on other sites
karol5683 Posted April 8, 2012 Author Report Share Posted April 8, 2012 Wymienić tylko samą gumkę? Ciekawie o tym piszą a raczej pokazują na filmie. Replika P&J zwiększyła moc o 20fps z tą komorą? http://www.taiwangun.com/czesci-i-akcesoria/komory-hop-up/wysokiej-jakosci-aluminiowy-szkielet-komory-hop-up-do-m4-m15-m16-guarder.html Quote Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Cześć Miałem rok (LR 300 A&K/P&J). Kupiłem właśnie w taiwangun(wtedy było w promocji za 499 zł), przy zakupie zażyczyłem sobie wymianę gumki(chyba na Systeme). Jak działało by na stokowej nie wiem, na zmienionej było bardzo w porządku. Ogólnie bardzo przyjemna replika, bezawaryjna. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts