Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Strzelba, sprężynowa do 100zł.

Recommended Posts

Witam.

Poszukuję taniej repliki typu strzelba/shotgun do 100zł o naciągu sprężynowym.

Jakieś lasery, kolimatory latarki i inne ficzery mnie nie interesują. Strzelba ma być prosta i najlepsza w swojej cenie. Magazynek najlepiej aby był normalnego typu, tzn nie shellsy etc. Zależy mi aby była celna i wytrzymała. Strzelać większości czasu będę się na przestrzeni otwartej las etc. Czasem w jakimś pomieszczeniu. Wygląd nie ma dla mnie znaczenia... Liczy się niezawodność i tanie części zamienne. Tuningować jakoś nie mam ochoty, ale jako bonus może być.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że dostanę informacje jaką strzelbę wybrać...

Pompka od AGM jest dobra. Gdy ja kupowałem w wakacje kosztowała niecałe 60zł. Niestety chyba niedostępna. Poczytać o niej możesz na forum o tu.

Dobry też jest (a przynajmniej kiedyś był) M47 od DE. Dostępny tu. Nie wiem czy sklep jest godzien zaufania.

Jeśli chodzi o porównanie tych dwóch to AGM ma (w moim odczuciu przynajmniej) lepsze osiągi i trzy magazynki w zestawie. Natomiast M47 ma jeden magazynek ale jest większy niż te od AGM (w M47 około 18-20kulek a w AGMie 14). Lepiej wygląda AGM.

Jeśli znajdziesz to bierz AGM.

Swoją drogą. To Ty tak tworzysz masowo identyczne tematy czy jakiś błąd jest i same się tworzą?

Edited by MarekMac

Z tego tematu http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/39833-oficjalny-strzelba-mp003-agm/page__hl__agm+long__st__720

Zauważyłem na końcu, że mają być dostępne w marcu/kwietniu (dziś mamy kwiecień)

Jeśli kogoś to interesuje:

"Witam

Są zamówione, mają być pod koniec marca - kwiecień

Pozdrawiam."

(AGM 003 oczywiście) :wink:

chodzi tutaj o sklep taiwangun?

chodzi tutaj o sklep taiwangun?

Prawdopodobnie tak ale ktoś kiedyś napisał, że goście z Taiwana w grudniu pisali, że będzie między grudniem a styczniem, w styczniu, że na przełomie stycznia i lutego itd. Więc różnie to może być z tą dostępnością.