Guest zehn Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Witam Mam szybki pytanie czy magazynek Ten będzie pasował do tej repliki Replika. Pozdrawiam A zapomniałbym , wiem że jestem noobem i zaraz ktoś wyskoczy z odpowiedzią "poszukaj w szukajce'' mi chodzi mi o prosta odpowiedź i potem temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Tak... Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Będzie pasować, nie martw się. Pisze wyraźnie magazynek P&J 300 kulek M4/M15/M16. Dodatkowo polecam poczytać http://pl.wikipedia.org/wiki/STANAG nie będziesz musiał się czuć jak to określiłeś - noobem w stosunku do tego zagadnienia. Quote Link to post Share on other sites
RagonASG Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Ten magazynek spokojnie podejdzie do repliki, Sam mam taką replikę i ten sam magazynek. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts