Figlu Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 W moim Dan Wessonie 6" , wypadła jedna część z bębenka. Dokładnie to taki mały bolec, który trzyma bębenek w środku. Pytanie : Jak nazywa się ta część i gdzie ją można dokupić? http://desmond.imageshack.us/Himg205/scaled.php?server=205&filename=p3230289.jpg&res=landing Quote Link to post Share on other sites
DobryDobrodziej Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Witaj. Czy ten mały bolec nie jest przypadkiem częścią osi, na której trzyma się cały bębenek ? Co do zakupu, sądzę, że mogą być wielkie problemy. To dość niszowa replika i nigdzie nie widziałem części do niej (miałem takiego Dannego). Może mail do dystrybutora rozwieje Twoje wątpliwości ? Quote Link to post Share on other sites
Figlu Posted April 19, 2012 Author Report Share Posted April 19, 2012 Czy ten mały bolec nie jest przypadkiem częścią osi, na której trzyma się cały bębenek ? Nie pamiętam dokładnie jak to wyglądało bo rozbierałem go ze 2 razy, a część zgubił ktoś inny, ale raczej były to dwie osobne części. Prośba do posiadaczy Dan Wessonów: Mógłby mi ktoś przesłać zdjęcie bębenka rozebranego na części? Wiedziałbym dokładnie czego mi brakuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts