wiktorszk Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 (edited) Siema , mam okazjĘ kupic cm.028 za psie pieniądze (200 zł) tylko mam problem. Koleś od którego chcę kupic tą replikę używał tylko kulek z kiosku . Czy warto ? Edited April 23, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
mossad1234 Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 No nie wiem , kulki z kiosku mają straszne szwy i zadziory na pewno gumka Hop UP do wymiany i możliwe że lufa wewnętrzna też . Quote Link to post Share on other sites
Kazik94 Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Jak kulek z kiosku używał tzn. żółciaków ze szwami wiedz, że coś się dzieje złego z lufą wewnętrzną i gumką hopka,a nowa lufa kosztuje, to lepiej Ci dozbierać na nową cymke i pogratulować delikwentowi braku mózgu. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Najpierw chciałem Ci napisać, że warto byłoby się zastanowić nad kupnem zestawu używana Cymka + nowa gumka HU + nowa lufa. Cenowo wyjdzie pewnie podobnie do nówki ale jednak będziesz miał dobrą gumkę i lufe. Ale po krótkim zastanowieniu stwierdzam, że jeżeli koleś używał żółtych kulasów to nie wiadomo co innego jeszcze robił z repliką i lepiej nie ryzykować. Dozbieraj 130zł i kup nówke. Quote Link to post Share on other sites
mossad1234 Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Najpierw chciałem Ci napisać, że warto byłoby się zastanowić nad kupnem zestawu używana Cymka + nowa gumka HU + nowa lufa. Cenowo wyjdzie pewnie podobnie do nówki ale jednak będziesz miał dobrą gumkę i lufe. Ale po krótkim zastanowieniu stwierdzam, że jeżeli koleś używał żółtych kulasów to nie wiadomo co innego jeszcze robił z repliką i lepiej nie ryzykować. Dozbieraj 130zł i kup nówke. Są spece w naszym kraju ;D ale fakt lepiej uzbieraj na nową i będziesz miał gwarancie w razie awarii a tak to zostaniesz jak ta przysłowiowa d**a w polu . Quote Link to post Share on other sites
karolus20 Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 A ja bym stargował do 180 zł, kupił nową gumę i ewentualnie jak by było źle jakąś stockową lufę. Quote Link to post Share on other sites
LaxerN Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Ja to bym dwudziestke ósemke na żółtych kioskowych to kupił ale za krupnik 0,7l i nie więcej. No chyba, że najpierw gościu da ci obejrzeć bebechy to wtedy stargować do 180 i brać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts