fifla12 Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Witam !! Jestem szczęśliwym posiadaczem m16 od src Kliknij w teamie jestem szturmowcem chcę stuningować swoją replikę mniej więcej do 500 FPS lub coś koło tego aby nikomu nie zrobić krzywdy. Dodam że w replice wymieniona została komora hop-up na guarder. Czy możecie mi doradzić jakie części wymienić aby osiągnąć około 500 FPS ?? Z góry dzięki za pomoc Mateusz Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Jestem szczęśliwym posiadaczem m16 od src Kliknij w teamie jestem szturmowcem chcę stuningować swoją replikę mniej więcej do 500 FPS[ Szturmowcem czy parasnajperem ? Quote Link to post Share on other sites
fifla12 Posted April 23, 2012 Author Report Share Posted April 23, 2012 (edited) szturmowcem ale chciałbym stuningowć replikę tak do 450 fbs i także poprawić jej celność ale nie za bardzo wiem co w niej wymienić Edited April 23, 2012 by fifla12 Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Wymień gumkę (systema energy, zielona G&G), lufa precyzyjna (systema, guarder 6,02, jak Cię stać Prometheus), ja polecam wymienić jeszcze dystanser na H firmy Deep Fire, naprawdę sporo daje. Z części wewnętrznych: głowica tłoka na plastikową wentylowaną (polecam Ultimate POM), sprężynę na sp120-sp130 (zależy ile FPS chcesz uzyskać, polecam sprężyny firmy Guarder). Przy sp130 dla pewności wymienił bym też tłok. To wszystko wysłał bym na Twoim miejscu do serwisanta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts