skoczek1 Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Witam.mam pytanie po kilku wystrzelonych magazynkach coś zaczęło rzegotać w srodku jakby odpadła jakaś metalowa śrubka,wcześniej tego nie było,co prawda mag działa ale co to może być.Nie mam doświadczenia w gaziakach. Chodzi o ten rodzaj magazynka: http://www.ebairsoft.com/long-magazine-mp7a1-p-2978.html Będę wdzięczny za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 (edited) Co do tego maga to nie wiem, ale w glockach kwa masz taka metalowa rurkę przyklejoną w środku, przez nią gaz idzie od zaworu, może u Ciebie też to jest, najlepiej rozebrać maga i zobaczyć, bo jak coś lata to dobrze nie wróży na dłuższą metę:) Edited April 29, 2012 by kosteQ86 Quote Link to post Share on other sites
skoczek1 Posted April 29, 2012 Author Report Share Posted April 29, 2012 coś się jednak spiep... bo podczas ładowania gazem teraz syczy na zewnatrz jakby nie chciał cały gaz iść do wewnątrz.Pytanie-rozkręcenie maga-jakieś wskazówki jak to zrobić? Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Z doświadczenia i po analizie zdjęć wnioskuje, że musisz zsunąć stopkę magazynka i wybić 2 piny na dole, wtedy dostaniesz się do środka. Tylko upewnij się przed całą operacją, że nie masz już gazu w magazynku. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts