kovalzdw225 Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem AKS-74U (RK-01) mam zamiar niedługo kupić lufę precyzyjną tylko pojawiają się problemy z kupnem. 1. Długość oryginalnej lufy to 290mm a w internecie lufę o takiej długości znalazłem tylko jedną: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=7338 2. Nie wiem o co chodzi w rozmiarach luf 6,02; 6,03... tak więc jaką wybrać? I tu mam do was prośbę o podanie jakiś luf pasujących do mojej repliki. Z góry dziękuję za odpowiedź, Maciej. Quote Link to post Share on other sites
Sedoro Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Bierz tą:LUFA do tego dobra gumka i hula jak żyd po pustym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 (edited) Jak masz kasĘ to zrób tak jak pisze Sedoro. Jak nie masz takiej kwoty to precka Systemy lub Guardera 6,02mm też będą dobre. Rozmiary luf to po prostu średnica wewnętrzna lufy. Większość nowych osób w środowisku uważa, że im mniejsza średnica wew. tym lepiej, okazuje się jednak, że większe znaczenie ma jakość wykonania i stała średnica na całej długości lufy. Edited April 30, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts