grouz Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 (edited) Mam bateriĘ 16x5x2 cm - generalnie mam z niĄ taki problem, ze chcialbym zostawiĆ swojĄ obecna kolbĘ SF i zwastanawiam sie, gdzie to cholerstwo upchac. KtoŚ moŻe poleciĆ jakis sensowny pomysŁ? DostĘpne na rynku AN/PEQi niestety sĄ za maŁe ( albo Źle szukam ? ) Zaś co do samego poucha na kolbĘ - testowalem jeden i lataŁo to po cholerze. MoŻe ktoŚ ma jakis mĄdry patent, jak na http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=category&item=KA-AG-35&search=special&rs=King%20Arms%20AEGs&catid=6&cat=358 tej replice to sensownie usadzic? Edited May 3, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
tomaszko Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 (edited) Hmm tak siĘ zastanawiam czy wiĘkszych bateri nie było... :blink: . Edited May 3, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 (edited) Do czego potrzebna Ci aż taka bateria? Kumpel trzyma lipo 11,1V 3300mah we własnoręcznie zbudowanej atrapie an/peq, a jest przynajmniej o połowę mniejsza. Tak duże baterie do asg nie są potrzebne chyba że jeździsz na milsimy, bo na normalniej strzelance nie ma szans tego rozładować. Mają za to jeden plus, zawsze można samochód w zimie odpalić :icon_biggrin: Edited May 3, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
grouz Posted May 3, 2012 Author Report Share Posted May 3, 2012 (edited) Generalnie taka batka to wygoda, laduje ja raz na pol roku :biggrin:. Edited May 3, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Marcin_Modzel Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Ładownica na magazynek na kolbę? Quote Link to post Share on other sites
Zuko0 Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Albo atrapa puszki, albo ładownica na kolbę, ew. bardzo popularna w Airsofcie taśma izolacyjna, i wtedy przyklejasz gdzie chcesz :D Quote Link to post Share on other sites
Chrupak Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Granatnik. Lipo powinno być schowane przed kulkami bo jest wrażliwe na uszkodzenia mechaniczne. Osobiście bałbym się nosić lipo w mosznie na kolbie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts