I1410I Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Chcę zakupić tą replikę: http://www.gp-web.com/en/productspop.php?pid=2986 Nie ma jej w Irlandii, ale jeden ze sklepów obiecał sprowadzić ją dla mnie. Podoba mi się jak moja córka, ale cena mała nie jest - 450 euro. Wydam te pieniądze z radością, ale wpierw chciałbym poznać Wasze opinie, czy ktoś miał z nią styczność, możecie mi coś powiedzieć o tej replice? Warto, nie warto? Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Emki G&P to bardzo dobry wybór. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Repliki G&P to generalnie świetny wybór jeśli chodzi o emki. Zewnętrznie są cudowne, wewnętrznie solidne. Ja swoją katowałem do nieprzytomności, w urągających godności mrozach rzędu -20 na full auto i dopiero wtedy szkielet gb postanowił oddać ducha. Jeśli zaś chodzi o opinie to należy pamiętać o jednej rzeczy-w środku emki G&P są wszystkie identyczne, różnią się tylko opakowaniem i dodatkami. Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 (edited) Macie wiedzę o tym jak wygląda VFC Mk18 Mod 1 do G&P ? Wewnątrz i zewnątrz. Co byście wybrali? Edited November 2, 2012 by matheews Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts