monsoon Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Witam, Mam problem. Rok temu (w marcu) o, dokladnie taka replike: http://blacksword.pl/product-pol-136-BOYI-M4RAS-BI-5181M-Replika-karabinka-szturmowego-M4-R-A-S.html Replika nie byla uzywana ponad rok... sprawy osobiste, brak czasu zdrowie niestety pozwolily jedynie na to, zeby sprawdzic czy strzela - strzelala :P rok lezala, nic z nia nie robilem. Stwierdzilem, ze po co ma lezec jak jeszcze komus sie moze przydac, wiec wlozylem baterie i... nic, zero reakcji tzn. slychac, ze w srodku cos probuje sie dzieje po nacisnięciu spustu, ale brak reakcji w postaci strzalu. Baterie (Ni-MH) podpiąem pod ladowarke, ale rowniez to nie pomoglo (rano ladowarna jak i bateria zimne wiec chyba bateria padnięta). Cóż mogę zrobić ? mogę równie dobrze sprzedać jako uszkodzoną, ale co moglo sie uszkodzic po roku przelezenia ? (prócz baterii) może kwestia smarowania ? Jakies pomysly ? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Simur Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Zobacz na innej batce od kolegi i po problemie.. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts