memphis3 Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Czy ktoś z Was miał może do czynienia z taką konfiguracją ? Głównie chodzi mi o wytrzymałość GB z takim zestawem http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2397 + M140. Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 nie wiem jak tam z szkieltem ale metalowa głowica przyczynia sie do większego obciążenia szkieltu gb Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) Kolejny, po kiego jełopa chcecie w tych replikach BU skoro na M130 macie po 500 fps? Nie rozumiem tego. Zostaw ten Bu, kasę zainwestuj w tłok, springa, gumkę oraz lufkę. Te BU są ogólnie do niczego, bo katują niemiłosiernie szkielet przez płaską głowicę. Jeżeli jednak chcesz złożyć zestaw na samym szkielecie KWA wraz z wymienionymi częściami to nawet KWA nie wytrzyma długo tego mordercy szkieletów przy wyższych springach. Sugeruję Guardera. Edited May 9, 2012 by AnR Quote Link to post Share on other sites
memphis3 Posted May 9, 2012 Author Report Share Posted May 9, 2012 OK tak aby nie było zbędnych odpowiedzi. Ogólnie temat modyfikacji jest mi znany, przez 10 lat trochę w temacie się rozeznałem, wiem co metalowe głowice robią z GB, wiem ile mocy daje jaka sprężyna itp. Pytam konkretnie czy ktos posiada taki zestaw - gdybać co może być to i ja mogę. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Czyli kusi Cie cena i rączki świerzbią, aby kupić, co? Kup, przetestuj, opisz. Quote Link to post Share on other sites
memphis3 Posted May 9, 2012 Author Report Share Posted May 9, 2012 Ech....no świerzbią trochę ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts