none Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 (edited) Panowie.. i Panie.. mam pewien problem.. chodzi o to ze: strzelając sobie dzisiaj na działce (do puszek po piwie) no tak juz 2 - 3 godziny zabawy.. w pewnym momencie zauważyłem ze celność a również powtarzalność celnych strzałów drastycznie zmalała. Jako ze nie bardzo znam sie replikach tego typu, kompletnie nie wiem co moze być tego przyczyną.. jedyne co w replice było wymieniane to spring na SP190 promyka, i.. precka 6.03 SRC albo Deep Fire która nie była wymieniana przeze mnie. kilka strzałów przed zaobserwowaniem tego, miał miejsce incydent polegający na tym ze nie miałem siły dopchać do końca zamka.. i zrobiłem to dopiero za drugim razem efektem czego wystrzeliłem 2 kulki. Mogło to mieć jakiś kolosalny wpływ na to ze teraz replika tak sie zachowuje? i co moge zrobić w takiej sytuacji? Bardzo prosze o pomoc :< Edited May 10, 2012 by none Quote Link to post Share on other sites
Frank3n Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Gumka HU mogła nie wytrzymać i pękła.Zalecam sprawdzenie i wymiane gumki. Quote Link to post Share on other sites
none Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 gumka HU jest w porządku, przynajmniej na taką wygląda Quote Link to post Share on other sites
koval95 Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Sprawdź mocowanie komory hop-up, czy się nić nie poluzowało, sprawdź też lufę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts