kajtoo5 Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Mam problem! Rozbierając ostatnio mojego beryla (przeróbka z CM.046), niechcący ułamałem kawałek korpusu odpowiedzialny za trzymanie małej sprężynki (wielk. sprężynki od długopisu) cofającej drucik na którym porusza się atrapa zamka (nie wiem jak lepiej to wytłumaczyć, jutro wstawię zdjęcia). Problem jest na tyle poważny, że nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić, a bez tego elementu, niemożliwe jest zamontowanie zamka, a co za tym idzie zatrzasku osłony zamka i samej osłony! Czyli mówiąc niczym kapitan Bomba, jestem w czarnej DU*IE. Więc proszę was, może ktoś miał podobny problem? Może wiecie jak naprawić usterkę?, szczerze, może nie wyglądać jak nówka, ważne żeby działało i nie przeszkadzało w dzialaniu repliki... z góry dzięki za rady :) Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 jak body ze stali to dospawaj :D a jak ze znalu to ciężko . nie wiem o którą część Ci dokładnie chodzi , ale jak nie działają na nią duże siły to zamiast spawania wystarczy poxipol Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts