AdrianSML Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Witam , mam problem dotyczący pistoletu Beretta M92F , pistolet wydaje charakterystyczny głos , zapchanego pistoletu , miałem zakupione kulki z bazaru , po których pistolet się zapychał , podczas strzelania , pistolet się zapchał , i teraz nic nie idzie , po prostu pistolet jest zapchany , jak go odepchać , wyjąć te kulki . Pomocy . Quote Link to post Share on other sites
szneqz Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Po pierwsze: Kulki z bazaru to zło wielkie i się nawet do nich nie przyznawaj, bo cię wyśmieją Po drugie: Jak wiesz, że zapchane to po co strzelasz ? Moja odpowiedź: Rozkręć i wyciągnij kulki, a uprzedzając twoje pytanie "Jak rozkręcić?" zacytuję "rozkręć wszystkie śrubki"... Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 (edited) Jaki to konkretnie model? Repliki oczywiście. Zazwyczaj w sprężynowych modelach nie ma możliwości zablokowania zamka w tylnim położeniu, jeśli jednak się da to to zrób, a kulki spróbuj przepchać (ale delikatnie na początek) w kierunku wylotu lufy. Inny sposób to po prostu rozkręcenie zamka (w ostateczności całej repliki), wyjecie kulek i złożenie. Edited May 12, 2012 by 14100715 Quote Link to post Share on other sites
AdrianSML Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 szneqz , po co strzelasz? po to by wyleciały , problem został naprawiony podczas strzelania kulki wyleciały . Quote Link to post Share on other sites
szneqz Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Chciałbym dodać, że jakby było mocno zapchane i byś strzelał to byś tylko wszystko jeszcze bardziej zapchał, miałeś szczęście, że nic nie uszkodziłeś. Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Podejrzewam ze zaraz założy temat "jak naprawic" Quote Link to post Share on other sites
AdrianSML Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 szymongwiazda , mylisz się , a problem również był przez to , że moja Beretta nie "je" kulek z rynku z odlewami , od kolegi Adrian1769 dostałem pare kulek z GunFire , zero odlewów i beretta strzela jak należy , dziś zamiam również z GunFire dziękuje . Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 na gunfire nie ma kulek juz prawie. wszystko wykupili chyba na CA Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 No to jakich masz kolegów takie skutki;) Podejrzewam że mój post pójdzie do piachu za off-topic Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts