Typowy Ern Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 (edited) Witam, mam kilka pytań co do ak74 beta specnaz, który posiadam. Ostatnio niechybnie na strzelance uderzyłem bronią o ścianę i ukruszyłem obsadę łoża. Po rozkręceniu przedniej części broni lufa praktycznie sama dała się wyjąć. Próbowałem znaleźć informacje jak jest ona złożona ( lufa ) ale jakoś nie znalazłem to co mnie interesuje. Chciałbym się dowiedzieć czy mogłem jakimś trafem uszkodzić mocowanie lufy i jak ono wygląda oraz czy do mojego modelu będzie pasować taka obsada: http://www.taiwangun.com/czesci-i-akcesoria/czesci-metalowe/obsada-loza-do-ak74-p-j.html . Jak mogę przymocować lufę abym miał pewność, że jest dokładnie umocowana i nie ma tam wolnej przestrzeni aby wewnątrz broni kulka nie obiła się o krawędź i nie rozsypała. Edited May 12, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Sedoro Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Przyklej jakimś klejem eposkydowym. Quote Link to post Share on other sites
Typowy Ern Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 Jak lufą i obsadą ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts