burbi13 Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Witam , mam pytanie . Mianowicie jaką dysze mam kupić do swojego kaca pdw od boyi , bo dostałem kac'a bez dyszy . Dysza od m4 jest minimalnie za długa i nie podaje kulek , naprowadzi mnie ktoś na jakiś sklep z dyszami do kaca ? Pozdrawiam burbi13^^, Quote Link to post Share on other sites
puzel Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Witam , mam pytanie . Mianowicie jaką dysze mam kupić do swojego kaca pdw od boyi , bo dostałem kac'a bez dyszy . Dysza od m4 jest minimalnie za długa i nie podaje kulek , naprowadzi mnie ktoś na jakiś sklep z dyszami do kaca ? Pozdrawiam burbi13^^, U siebie mam wstawioną uszczelnioną od M4 z Classic Army. Quote Link to post Share on other sites
Brzuski Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 (edited) Ja wstawiałem koledze dyszę doszczelnianą JBU dedykowaną do m4. Nie wiem co masz za dysze ale tam wchodzą dysze do emki. Kolega ma bardzo duży ROF i elegancko podaje. Działa bez zarzutów. Edited May 13, 2012 by Brzuski Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts