Piotrekill Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Tyle w temacie, jak byście Wy zrobili, bo stylizuję się na SAS, no i SD5 pasuje, ale nie do lasu, nikt ostatnio o nich nic nie pisze, więc jestem w kropce jak tam z ich jakością, w stosunku do cm, proszę o mądre i treściwe wypowiedzi, ludzi którzy mają o tym pojęcie. Quote Link to post Share on other sites
kamilll3 Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Mam mp5a4 od JG (różni się tylko innym chwytem przednim). Bardzo dużą zaletą repliki jest to, że broń jest bardzo celna i "nie sieje" jak niektóre. Jeżeli wycelujesz nieruchomo w jakiś cel to wszystkimi kulkami trafisz w to samo miejsce. Jak mi się nudziło to na akcji zestrzeliwałem szyszki z drzewa :icon_biggrin:. 360FPS to wystarczająco, silnik jest dość dobry, zębatka napędowa ma 4 zęby przeciw powrotne, a jedyne co bym zmienił (nie tuningując) to prowadnicę sprężyny, bo jest z absu z metalowym pierścieniem a lubi po otwarciu wystrzelić jeżeli się nie przytrzyma i głowicę cylindra. Niestety moja replika lubi na rozładowanej baterii blokować tłok w tylnej pozycji :icon_neutral: . Quote Link to post Share on other sites
Jaszcząb Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Strzelałem z jednego egzemplarza. Strzelała dość celnie i daleko jak na swoją moc, jednak bardzo szybko replika przestała strzelać, podejrzewam styki. Quote Link to post Share on other sites
Piotrekill Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 Czyli, porównywalna do cm.028, tylko ten v2 :( No nic, czekam na więcej opinii. Quote Link to post Share on other sites
4Fiter Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Mam mp5a4 od JG (różni się tylko innym chwytem przednim). Bardzo dużą zaletą repliki jest to, że broń jest bardzo celna i "nie sieje" jak niektóre. Jeżeli wycelujesz nieruchomo w jakiś cel to wszystkimi kulkami trafisz w to samo miejsce. Jak mi się nudziło to na akcji zestrzeliwałem szyszki z drzewa :icon_biggrin:. 360FPS to wystarczająco, silnik jest dość dobry, zębatka napędowa ma 4 zęby przeciw powrotne, a jedyne co bym zmienił (nie tuningując) to prowadnicę sprężyny, bo jest z absu z metalowym pierścieniem a lubi po otwarciu wystrzelić jeżeli się nie przytrzyma i głowicę cylindra. Niestety moja replika lubi na rozładowanej baterii blokować tłok w tylnej pozycji :icon_neutral: . Kolego tylko pytanie z jakiej odległości kulki trafiają " w to samo miejsce " ? Quote Link to post Share on other sites
Piotrekill Posted May 19, 2012 Author Report Share Posted May 19, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited May 19, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
wasyl616 Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 (edited) Parę osób z mojego teamu ma to MP5, i większość z nich ma problemy z trzymaniem magazynków. Jeśli stwierdzisz że jest za słaba, sugeruję tuning :) a co do cymy, brałbym w ciemno. Jedyny problem jaki zaobserwowałem w teamie to urwana kolba( z mojej winy :) ). W drugiej "zjadło" zębatki, ale replika była po tuningu. Edited May 19, 2012 by wasyl616 Quote Link to post Share on other sites
Piotrekill Posted May 19, 2012 Author Report Share Posted May 19, 2012 No jakoś dam radę, dzięki wszystkim temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts