CQB-NSr6 Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 (edited) Witam. Jestem zainteresowany kupnem gazowego Glocka G18c gen.3 lub 4. firmy WE . http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=10003 Poczytałem sobie posty o tej replice ale nie bylo w nich zbyt wiele informacji o które mi chodzi. Więc: po PIERWSZE - Glocka firmy WE warto kupić? po DRUGIE - Nie rozleci sie po chwili? Jak niektórym . po TRZECIE - Z czego jest zrobiona lufa( PRZEDEWSZYSTKIM ) i wszelkie elementy( jedynie wiem ze zamek i prowadnice zamka sĄ metalowe). Czy nie lepiej kupić Glocka firmy Stark Arms? Tylko ze on nie ma oznaczeŃ( mówiĘ o dostępnym)http://gunfire.pl/product-pol-1152197573-Replika-pistoletu-S18C.html PROSIŁBYM O ODPOWIEDŹ KOGOŚ KTO MIAŁ TĘ REPLIKĘ W RĘKACH I DELIKATNIE SIĘ Z NIĄ OBCHODZIł ( niektorym sie rozwalila w rekach i mieli bulwers na Specshop ze dostali wadliwy egzĘmplarz a tak naprawdĘ nie umieli siĘ nim obsługiwaĆ) ProszĘ o jak najszybszą odpowiedź. BARDZO PRZEPRASZAM ZA DUBLOWANIE TEMATU (cos mi sie pomylilo i napisałem w złym dziale dla mnie ) Edited May 19, 2012 by arend Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Na forum panuje opinia, że WE to kupa. Co do tego drugiego glocka się nie wypowiem, ponieważ pierwszy raz widzę to cuśko na oczy. Link to post Share on other sites
CQB-NSr6 Posted May 19, 2012 Author Report Share Posted May 19, 2012 OK postaram się skupić na tym drugim glocku. Ale wyjaśnij mi dlaczego produkty WE to ,,kupa'' skoro w większości są zrobione z metalu( moze plastik sie sypie?) Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 "Metal" WE to stop cynku i aluminium. Dexter zawsze mówi, że sypią się na potęgę. Pozwolę sobie go zacytować: A ja mam na serwisie jedno 1911 WE (nie do uratowania w zasadzie) i dwa MEU WE. Tylko w tym miesiącu, w maju. W kwietniu przewinęły się chyba też ze trzy, wcześniej jakiś SCAR WE i też sporo klamek tej firmy... i nigdy ich nie polecę. Link to post Share on other sites
CQB-NSr6 Posted May 19, 2012 Author Report Share Posted May 19, 2012 (edited) DziĘki za info. BĘdĘ starŁ siĘ unikaĆ tej firmy. Edited May 19, 2012 by arend Link to post Share on other sites
CQB-NSr6 Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 (edited) Temat do zamknięcia. Edited May 20, 2012 by arend Link to post Share on other sites
Recommended Posts