przondzio Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 (edited) Witam Jestem posiadaczem M4A1 firmy Cyber Gun . Ostatnio pierwszy raz wyciągnąłem gearboxa kierując się podpowiedziami członków forum . Wszystko było ok do czasu kiedy postanowiłem włożyć go z powrotem do korpusu pojawił sie problem . Gearbox za nic nie chciał wejść z powrotem, blokował się w pewnym miejscu i nic . Po dłuższej chwili starań udało mi sie go umieścić w korpusie, ale selektor ognia chodził bardzo ciężko a spust cały czas był zablokowany chociaż zmieniałem tryby ognia ( spust poza korpusem działał normalnie) . Jeszcze jedną rzeczą która rzuciła mi sie w oczy to to że przełącznik selektora ognia dziwnie działa (semi i safe podczas przełączania blaszka wewnątrz korpusu nie zmienia położenia przesuwa sie dopiero po przełączeniu na tryb auto . Moim zdaniem tak nie powinno być ale może sie mylśĘ . Proszę o szybkie odpowiedzi i rady co z tym zrobić i czy opłaca sie udać z tym do serwisu ( jakbyście mogli mi polecić jakiś dobry serwis asg na Śląsku bo wiem tylko o jednym niedaleko czyli w Krakowie ( wiem to nie na Śąsku )) . Z góry dzięki . Edited May 20, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 A mam takie pytanie: coś ci nie działało, że wyciągałeś go? Quote Link to post Share on other sites
przondzio Posted May 19, 2012 Author Report Share Posted May 19, 2012 (edited) Tak miałem problemy z kablami . Edited May 20, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Źle go umieściłeś. Wsadź GB, wbij pin stabilizacyjny, potem zwalniacz magazynka wkręć, rączkę pistoletową wraz z silnikiem, tylni pin, a potem buffer tuba. Powinno być ok. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts