GIBON1714 Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Witam z tego co wiem aby zdemontowac lufe zewnetrzna w emkach trzeba odkrecic delta rig pomozecie i podpowiecie jak sie za to zabrac ? moze ktos podesle jakis filmik ukazujacy owa czynosc z gory wielkie dzieki Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 na YT jest pełno tutoriali , wystarczy poszukać Quote Link to post Share on other sites
McFly Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Wyjmujesz piny z body,rozkladasz body, z górnej czesci body wyjmujesz lufe wewn z komora hop-up,odkrecasz pierscien miedzy body a okladzinami,teraz wysuwasz lufe....potem masz atrapę rury gazowej (srebrny drut)powinien blokować pierścień. Jesli masz karabinek w orientacji kolba do siebie odkrecasz w lewo(odwrotnie do ruchow wskazowek zegara.) tyle pamiętam jak rozkładałem Emki. Mam nadzieję ze pomogłem. :) Quote Link to post Share on other sites
Zuko0 Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Rękoma, bądź jak wolisz młotkiem Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts