BragA Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Hej, Zastanawiam się nad zakupem jakiegoś magwella który również pełni rolę rączki na gnieździe magazynka do M4, w sklepach widzę tylko jeden rodzaj i na dodatek chińczyk. Czy ktoś mógłby pochwalić się swoim bądź poradzić coś ? np gdzie mogę znaleźć i czy spełnia to rolę jako chwyt. P.S dodam ze mam zwykła rączkę taktyczna ale zawsze i tak łapie za gniazdo magów. Poniżej link jaki znalazłem. http://www.taiwangun.com/czesci-i-akcesoria/raczki-i-chwyty/chwyt-przedni-typu-magwell-desert-acm.html Jakość pewnie kiepska dlatego szukam czegoś podobnego ale trochę lepszego... Quote Link to post Share on other sites
Kyrios Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Hej, Zastanawiam się nad zakupem jakiegoś magwella który również pełni rolę rączki na gnieździe magazynka do M4, w sklepach widzę tylko jeden rodzaj i na dodatek chińczyk. Czy ktoś mógłby pochwalić się swoim bądź poradzić coś ? np gdzie mogę znaleźć i czy spełnia to rolę jako chwyt. P.S dodam ze mam zwykła rączkę taktyczna ale zawsze i tak łapie za gniazdo magów. Poniżej link jaki znalazłem. http://www.taiwangun.com/czesci-i-akcesoria/raczki-i-chwyty/chwyt-przedni-typu-magwell-desert-acm.html Jakość pewnie kiepska dlatego szukam czegoś podobnego ale trochę lepszego... Tu masz ostry tylko nie wiem czy będzie pasował do Twojej repliki http://www.kaliber.pl/uchwyty/116456-uchwyt-na-magazynek-fab-mwg.html Quote Link to post Share on other sites
BragA Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Tu masz ostry tylko nie wiem czy będzie pasował do Twojej repliki http://www.kaliber.pl/uchwyty/116456-uchwyt-na-magazynek-fab-mwg.html o bardzo mi podchodzi dzięki wielkie, mam M4A1 od KWA, myślę ze będzie pasował, macie jeszcze jakieś propozycje ? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Raczej nie będzie pasował. Do ostrej podejdzie i do gaziaka do AEG'a - nie bardzo. Po założeniu, ściśnie tak gniazdo magazynka, że nie będzie się dało go wyjąć normalnie. Quote Link to post Share on other sites
BragA Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Raczej nie będzie pasował. Do ostrej podejdzie i do gaziaka do AEG'a - nie bardzo. Po założeniu, ściśnie tak gniazdo magazynka, że nie będzie się dało go wyjąć normalnie. no to mnie zmartwiłeś trochę.. jakaś alternatywa w takim razie ? P.S zastanawiam się czy chiński chwyt nie będzie ściskał tak samo mocno ? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Chiński też ściska za bardzo. miałem - wyrzuciłem do kosza. Mimo traktowania kątówką, nadal było źle. Quote Link to post Share on other sites
BragA Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Chiński też ściska za bardzo. miałem - wyrzuciłem do kosza. Mimo traktowania kątówką, nadal było źle. no to WHAT TO DO ??!! WHAT TO DO ??!! a tak na serio to jest coś jeszcze do wyboru ? Quote Link to post Share on other sites
czaja18 Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Chiński też ściska za bardzo. miałem - wyrzuciłem do kosza. Mimo traktowania kątówką, nadal było źle. U mnie w KWA siedzi idealnie. Kumpel w King Armsie też ma i nie narzeka. Quote Link to post Share on other sites
BragA Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 U mnie w KWA siedzi idealnie. Kumpel w King Armsie też ma i nie narzeka. a jaką masz dokładnie tą rączkę ? podrzucisz jakiegoś linka ? i czy przerabiałeś coś? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Ja sprawdzałem na KA, CA, BOYI. Quote Link to post Share on other sites
BragA Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Ja sprawdzałem na KA, CA, BOYI. To ja nie wiem już co właściwie zrobić, brać tego FABa i spróbować przerobić ? Quote Link to post Share on other sites
mafo Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 FABy można bez problemu przerobić/dopasować do repliki. Mam dwa i po przeróbce nic nie uciska na magazynek. Quote Link to post Share on other sites
czaja18 Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 a jaką masz dokładnie tą rączkę ? podrzucisz jakiegoś linka ? i czy przerabiałeś coś? Były kiedyś w gunfire. Delikatnie poprawiłem go kosmetycznie, a konkretniej to nożykiem odciąłem nadlewy. Quote Link to post Share on other sites
BragA Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 ok, to dziękuje wszystkim za odpowiedz kupie tego FABa jak go gdzieś znajdę dostępnego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts