alakazam12 Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 (edited) Witam. Mam pytanie dotyczące jak rozebrać cm 0.48m. Jeżeli już był taki wątek to przepraszam ale nie znalazłem. Jeszcze jedno pytanie czemu jak włączę hop-up to replika strzela zauważalnie głośniej, a jak wyłączę to ciszej. dodam że w komorze hu tam gdzie pobiera kulki z maga widać troszkę gumkę hu. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Edited May 31, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
-K2- Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 (edited) Cytuję za autorem: " 1.Zdejmujesz pokrywę (tę gdzie trzymasz baterię). 2. Odpinasz batkę, etc. 3. Odkręcasz selektor ognia 4. Wyjmujesz tałatajstwo, które trzyma zamek. 5. Odkręcasz chwyt pistoletowy 6.U podstawy szczerbinki masz taki zybcyk (patrząc od strony kolby, po prawej stronie karabinu) - przekręcasz go. 7.Wyjmujesz przednie, górne drewienko/plastik oraz wycior :P. 8. Gdy już to zrobisz, ukaże się Twoim oczom w środku dźwigienka, której uruchomienie zaskutkuje możliwością zdjęcia dolnego łoża. 9. Wybijasz dwa piny (młotek+śrubokręt, bądź inne wybijadło :P) - ale pamiętaj, powoli i dokładnie - może to zająć nawet kilka minut). 10. Zdejmujesz (zsuwasz) zespół szczerbinki. 11.Pod nim jest malutki imbusik, który musisz odkręcić. 12. Wysuwasz lufę zewn., po czym wewn z komorą - Uważaj, by dystanser Ci nie wypadł, ja mojego zgubiłem ;). 13. Wyjmujesz GB (Uważaj na lewą stronę gearboxa - tam są blaszki od selektora, które lubią wypadać - a gdy mi wypadła, włożyłem nie patrząc na ułożenie i zaskutkowało odcięciem dopływu prądu=brakiem reakcji na spust!) 14. Cieszysz się rozłożonym AK 15. Wku*wiasz się, bo musisz to przecież z powrotem złożyć :). " koniec cytatu Pełne info tutaj: http://forum.wmasg.pl/topic/59635-akm-cyma-cm048m-cm/ Edited May 31, 2012 by K272 Quote Link to post Share on other sites
alakazam12 Posted May 31, 2012 Author Report Share Posted May 31, 2012 (edited) Bardzo dziękujĘ za pomoc :) Edited May 31, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts