Dorty Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Mogłby mi ktoŚ doradzić jaki Bore-up kupić do CM.048M czy ten http://gunfire.pl/product...-AK-47-47S.html bĘdzie pasował i jezeli pisze Że ma on zwiększoną średnicĘ to zmieści siĘ w obudowie gb? Edited June 2, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Wiem, że w dziale nie można odsyłać do szukania, ale sam nie znam odpowiedzi na to pytanie, a chcę Ci pomóc. Udaj się do tematu poświęconego tej replice i poszukaj. Wydaje mi się, że BU Guardera bądź Systemy powinien pasować bez problemu, lecz lepiej się upewnij ;) Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Po pierwsze link nie działa. Jeżeli chodzi Ci o Guardera to musisz zeszlifować taki dzyndzel. Jeżeli chodzi o szkielet to wszytko będzie pasować. Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Jest jeszcze Bore-up Classic Army i Deep Fire. Kiedyś sam szukałem informacji na temat Bore-upu, jednak zrezygnowałem z uwagi na wysoki koszt (powyżej 160zł). Za tą cenę mogłem dodać sobie więcej fpsów poprzez inny tuning. Z tego co wyczytałem to większosć Bore-upów wymaga sprężyny minimum M130, jedynie Classic Army działa dobrze już na M110,M120. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts