szturm Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 niedawno zakupiłem m4 firmy boyi z plastikowym gb v.2 i osiągi tej repliki nie są zadowalające mam kilka pytań: 1.w jakie częsci do tuningu zainwestować[proszę o linki] 2.o ile fps da się podnieść osiągi 3.czy poradzę sobie z montażem owych części jeśli jestem zupełnie zielony z góry dziękuje fundusz na części to 200zł http://www.taniemilitaria.pl/colt-comando-granatnikiem-bi3181ab-dboys-p-112.html Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 1. Żadne 2. Nie da się. 3. Widać, że jesteś zielony, bo kupiłeś tę "replikę". Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Swoje fundusze na części odłóż do skarbonki, dozbieraj do CM 028 albo Giety z JG. Tuningowanie tego Boya jest kompletnie bez sensu. Quote Link to post Share on other sites
szturm Posted June 6, 2012 Author Report Share Posted June 6, 2012 a no to dzienki Quote Link to post Share on other sites
matthi18 Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Jeśli tą emkę kupiłeś za taką cenę jak jest w tym linku to to był największy błąd jaki mogłeś zrobić, bo łącznie z kasą na części miał byś niecałe 500 zł do dyspozycji , a na komisie używane emki idzie kupić już za 350 zł a takie sensowne ok 450 ;) Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 jak Ci się poszczęści to za 300zł na komisie wyłapiesz metalowego Kałaszka. A kupno tej Mki to był największy błąd jaki można było popełnić . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts