LovThis Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 (edited) Mam parę pytań a mianowicie : Czy kupię coś lepszego w tej cenie ? Jaki wybrać adapter magów do M4 ? I czy będzie kompatybilna z magami KING ARMS ? Czy ma ktoś info gdzie i kiedy będzie dostępna ? Edited June 7, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 (edited) w tej cenie nic lepszego nie dostaniesz :) Co do adaptera magów to nie pomogę,słyszałem jedynie,że Battleaxe wymaga małego dopasowania. Podobno będą pod koniec czerwca na zbrojowni. Edited June 7, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
LovThis Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 Kurcze czyli tylko czekać na gietke ; / Bo do używanych zaufania nie mam ;/ Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Też na nią czekam ^^,i się doczekać nie mogę.Wolę dopłacić stówkę,i mieć nówkę funkiel. Quote Link to post Share on other sites
LovThis Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 Dokładnie :) I wiem co się z repliką dzieje od samego początku : ) Quote Link to post Share on other sites
FlynN Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Ja mam odapter Battleaxe i do magów z boiy pasuje (co prawda mag ma luzy jak nie wiem ale podaje dobrze) jedyne co w nim musiałem dopasować to otwór pod pina był za mały i musiałem go trochę powiekszyć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts